به گزارش پایگاه خبری همزمان،ابوالقاسم فردوسی؛ مهدی ناصحی با بیان اینکه آنچه از تمدن و تاریخ در اختیار ما قرار دارد، تنها در قالب هنر میگنجد، اظهارکرد: «هنر» است که امروز به عنوان نماد تمدن ایرانی اسلامی در اختیار ما قرار دارد؛ «هنر» نشاندهنده قدرت انسانها در خلقت یک اثر بوده و مهمترین هنری که ما میشناسیم، «ادبیات» است.
وی با اشاره به اینکه اگر ادبیات نبود، هنرهای دیگر شکل نمیگرفت، تصریح کرد: یکی از مهمترین زمینههای هنری ادبیات، «حماسه» است که میتواند موجب رشد، پیشرفت و ترقی یک ملت شود؛ اسطورهها و افسانههایی که در قالب ادبیات حماسی تولید میشوند، میتوانند برای پیشرفت یک کشور اثرگذار باشند و برای مردم نسبت به کشور و فرهنگ خودشان احساس تعلق ایجاد کند.
ناصحی گفت: آنچه مردم میدانند و همه به آن علم دارند این است که مهمترین حماسهسرای تاریخ ادبیات ایران «فردوسی حکیم» است؛ انسانی وارسته که بالاترین معانی و ارزشها را در قالب هنر حماسی خود برای ما به یادگار گذاشته است.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: آنچه امروز زبان فارسی در اختیار دارد، حاصل تلاشهای فردوسی کبیر است و به همین دلیل یکی از وظایف اصلی مدیران فرهنگی و مدیران شهر، تکریم و گرامیداشت یاد و خاطره حکیم ابوالقاسم فردوسی است, هرچه مردم با فردوسی آشنا شوند، میتوانند زندگی آرامتر و بهتری داشته باشند.
وی در خصوص اقدامات شهرداری برای بزرگداشت فردوسی خاطرنشان کرد: شهرداری تلاشهای زیادی برای برگزاری چنین یادبودها و یادمانهایی انجام داده و اتفاقات خوبی به لحاظ زیرساختی و برنامهای رخ داده که شایسته تقدیر است.