به گزارش پایگاه خبری همزمان، The Queens Gambit گامبی وزیر اقتباسی از رمانی با همین نام اثر «والتر تویس» روایتگر زندگی «بث هارمون» یک نابغه شطرنج است که از کودکی تلاش میکند تا به بزرگترین شطرنجباز جهان تبدیل شود.
همهچیز از یک یتیمخانه شروع میشود
بث هارمون، بعد از دست دادن مادرش در دوران کودکی به پرورشگاه میرود و در آنجا خیلی اتفاقی در میان کارهای روزمرهاش با بازی شطرنج آشنا میشود، بازی که مسیر زندگی او را دچار چالشهای بزرگی میکند. چند سال بعد بث توسط یک زنوشوهر به سرپرستی گرفته میشود. ورود به دنیای خارج از پرورشگاه و قوانینش برای او شروع هیجانات تازه در سنین نوجوانی است.
کارگردانی با آثار اقتباسی
اسکات فرانک بههمراه آلن اسکات سازندگان این سریال هستند. پیش از این فرانک سابقه درخشانی برای نوشتن دو فیلمنامه اقتباسی دیگر به نامهای «لوگان» و «خارج از دید» داشته و نامزد اسکار شده است. او با ساخت این سریال توانایی خود را برای کار کردن روی آثار اقتباسی ثابت کرد.
ویژگیهای مثبت سریال
شخصیت پردازی بث هارمون اولین شانس برای دیده شدن سریال است. او دختری آرام، جذاب، سرسخت و مرموز میباشد که با درگیریهای ذهنی و برنامههایش از همان قسمت اول مخاطب را با خود همراه میکند. در هر اپیزود، بث با یک چالش جدید روبهرو میشود، از تنهایی و فقر گرفته تا غرق شدن در سرخوشی و اعتیاد و… هر کدام از این اتفاقات به نحوی در روند داستان تاثیر میگذارد.
از دیگر ویژگیهای جذاب این سریال انتخاب محتوای دارم و ماجرایی، تعدد لوکیشن، تدوین اصولی، هوشمندی در طراحی صحنه و لباس و تعلیقهای بهجا توانسته هر فردی را برای تماشای قسمت بعدی ترغیب کند.
رکورد شکنی بیسابقه
حالا نه تنها «گامبی وزیر» توانسته رکورد پُربینندهترین مینی سریال شبکه نتفلیکس را به خود اختصاص دهد، بلکه از زمان انتشار رُمانی که براساس آن سریال ساخته شده پس از 37 سال به پرفروشترین رمان نیویورک تایمز تبدیل شده. همچنین جالب است بدانید که آمار جستوجو برای عبارت «چگونه شطرنج بازی کنم؟» پس از پخش این سریال در گوگل افزایش یافته است!
چرا باید این سریال را ببینم؟
سریال The Queens Gambit گامبی وزیر تنها داستان بازی شطرنج نیست، بلکه داستان بازی زندگی همه آدمها است. آدمهایی که هر روز با سختیهای زندگی دستوپنجه نرم میکنند و در این میان گاهی پیروز میشوند و گاهی بازنده. چیزی که برای هر کدام از ما در زندگی واقعی نیاز است، جنگیدن و ادامه دادن است، درست مثل «بث»، شخصیت اصلی داستان که دست از رسیدن به رویاهایش برنداشت.
این سریال فارغ از محتوای درام و سرگرمکنندهای که دارد میتواند در این روزهای کرونایی برای ما مثل یک یادآوری باشد. یادآوری برای زندگی کردن و امیدوار بودن.
شاید سکانس آخر سریال هم نشاندهنده اوج رهایی و آرامش باشد که هر آدمی آرزو دارد روزی در آن موقعیت قرار بگیرد.
تو تیتر نوشته تابوشکن درحالیکه در متن هیچ اشاره ای بهش نشده..